Kontaktirajte nas

Predstavitev 3D tehnologij za zlatarje

V Žalcu smo imeli zelo uspešno in odmevno predstavitev sodobnih 3D tehnologij za potrebe zlatarjev. Predstavljen je bil celoten proces, od 3D oblikovanja nakita z uporabo CAD programa, do 3D printanja nakita in priprave za vlivanje.

Primerjava printanega in končanega pristana

Oblikovanje nakita s pomočjo 3D CAD programa je enostavno in učinkovito. Pri tem so presežene omejitve, ki jih predstavlja klasičen pristop k oblikovanju. Vizualizacija modela in možnosti modifikacij omogočajo prilagoditev praktično vsem zahtevam naročnika, ob minimalnih stroških.

 3D model prstana narisan v ThinkDesign

Hitrost in natančnost našega 3D printerja je trenutno neprekosljiva. V 20min tako lahko dobite 10-20 lepih, unikatnih in različnih prstanov. Kaj pomeni tako kratek čas izdelave znajo ceniti predvsem tisti, ki so se že srečali s 3D printanjem.

WARP tehnologija

 

 

Tako dobimo pripravljen 3D model za ulivanje v plemenite kovine v rekordno kratkem času. Praktično lahko pridemo do povsem na novo zasnovanega kosa nakita v času enega delovnega dne. Kar je bilo do sedaj nemogoče, je z uporabo sodobne 3D tehnologije dosegljivo.

 

MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.